تجلیل از پژوهشگران برتر در هفته پژوهش/ اهمیت تحقیق و تعامل دانشگاه با جامعه

صالحی خبر داد؛

تجلیل از پژوهشگران برتر در هفته پژوهش اهمیت تحقیق و تعامل دانشگاه با جامعه

معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن اشاره به پیشرفت‌های علمی کشور، از دستاوردهای پژوهش و فناوری و برنامه‌های وزارت علوم برای تقویت ارتباطات صنعتی و دانشگاهی سخن گفت.

به گزارش خبرنگار چراغونی، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر وزارت آموزش و پرورش روز شنبه ۲۴ آذرماه در اردوگاه باهنر با حضور علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، و پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برگزار شد. این مراسم به مناسبت هفته پژوهش، که از ۱۰ تا ۲۲ آذرماه ادامه داشت، برگزار شد.

پیمان صالحی در سخنان خود ضمن تقدیر از فعالیت‌های علمی در کشور، گفت: هفته پژوهش امسال با برگزاری برنامه‌های متنوعی در سطح استان‌ها گرامی داشته شد. یکی از برجسته‌ترین این برنامه‌ها، مراسم‌های ویژه‌ای بود که در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد. در این هفته، مراسم تجلیل از پژوهشگران و خیرین علمی نیز در مدارس برگزار شد.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم در این هفته، برگزاری زنگ پژوهش در تمام مدارس کشور بود تا دانش‌آموزان از اهمیت پژوهش و تحقیق آگاه شوند. همچنین، روزهای ویژه‌ای برای بازدید دانش‌آموزان و والدین از دانشگاه‌ها و تعامل مستقیم با مسئولان علمی در نظر گرفته شد.

صالحی در ادامه با اشاره به شعار هفته پژوهش که با شعار سال رهبر معظم انقلاب هم‌راستا است، اظهار کرد: یکی از روزهای مهم این هفته به “درهای باز” اختصاص داشت، که به دانش‌آموزان، معلمان و والدین این فرصت را می‌دهد که از نزدیک با محیط دانشگاه آشنا شده و سوالات خود را از اساتید و مسئولان مطرح کنند.

معاون پژوهشی وزارت علوم در بخش دیگری از سخنان خود به موفقیت‌های علمی کشور اشاره کرد و گفت: در سال ۱۹۹۶، ایران رتبه ۵۴ جهانی را در تولید علم به خود اختصاص داده بود، در حالی که امروز با تلاش‌های بی‌وقفه پژوهشگران، از آن زمان به رتبه ۱۵ جهان ارتقا یافته‌ایم. طبق برنامه هفتم توسعه، هدف ما رسیدن به رتبه ۱۴ جهانی در پایان این برنامه است.

صالحی همچنین به وضعیت اعضای هیئت علمی کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۳۵ هزار عضو هیئت علمی در وزارت علوم مشغول به فعالیت هستند که حدود ۱۲ هزار نفر از آنها در ارتباط با صنعت و جامعه قرار دارند. ما در وزارت علوم تلاش داریم تا این ارتباطات را تقویت کرده و با انعقاد قراردادهایی، مشکلات صنعتی کشور را حل کنیم.

وی در نهایت به رشد و گسترش پارک‌های علم و فناوری اشاره کرد و گفت: امروز ۵۹ پارک علم و فناوری در کشور فعال هستند و ۱۴۰ هزار نفر در این پارک‌ها مشغول به کارند. این پارک‌ها نقش بسیار مهمی در تجاری‌سازی طرح‌های پژوهشی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دارند.

صالحی در پایان اظهار امیدواری کرد که با همکاری تمامی نهادها و پژوهشگران، اقتصاد دانش‌بنیان کشور بیش از پیش شکوفا شده و تحولی عظیم در عرصه علمی و صنعتی کشور رقم بخورد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تجلیل از پژوهشگران برتر در هفته پژوهش/ اهمیت تحقیق و تعامل دانشگاه با جامعه" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تجلیل از پژوهشگران برتر در هفته پژوهش/ اهمیت تحقیق و تعامل دانشگاه با جامعه"، کلیک کنید.