تاکید رادان بر ضرورت استفاده از سامانههای هوشمند در پلیس راهور/نقش بخش خصوصی در کاهش تصادفات
فرمانده فراجا با بیان اینکه امسال باید نهضت استفاده از سامانه های هوشمند در پلیس راهور باشد، گفت: این سامانهها باید امنیت آفرین، اقتدار افزا و خدمات رسان به مردم باشند و تغییر محسوسی در شیوههای پلیس راهور ایجاد کنند.
به گزارش چراغونی، سردار احمدرضا رادان در قرارگاه کاهش تصادفات رانندگی که در ستاد فرماندهی انتظامی برگزار شد، گفت:در ابتدا از همه زحمات و تلاشها، فعالیتها و کوششهای انجام شده در مجموعه پلیس راهور تشکر میکنم. پلیس راهور نقش بسیار مهم و حیاتی در کسب و تقویت سرمایه اجتماعی دارد. این پلیس با اجرا و نظارت بر قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، به ایجاد امنیت و ایمنی در جادهها کمک میکند که موجب افزایش اعتماد عمومی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان میشود.
رادان ادامه داد: پلیس راهور نه تنها مسئول بررسی و پیشگیری از تصادفات جادهای است، بلکه نقش ارتباطی و تعاملی مهمی بین مسافران، رانندگان و نهادهای دیگر نظیر مراکز درمانی، آموزشی و قضائی نیز دارد. از طریق تولید برنامههای آموزشی، پلیس راهور میتواند آگاهی و اطلاعات لازم را به افراد جامعه ارائه کرده و به ایجاد فرهنگ رانندگی ایمن و مسئولانه کمک کند. میتوان گفت که پلیس راهور نه تنها بهعنوان محافظ امنیت جادهها عمل میکند، بلکه با ارائه خدمات ایمنی و تعامل مثبت با جامعه، به ایجاد سرمایه اجتماعی برای ارتقای کیفیت زندگی و توسعه پایدار کمک میکند.
فرمانده فراجا با بیان اینکه پلیس باید برای همه طرحهای خود یک زمان را برای حصول نتیجه مشخص کند، گفت: این که بررسی کنیم تشکیل قرارگاههای مختلف در حوزه های گوناگون چه تاثیری گذاشته است نیازمند یک کار کارشناسی است و باید مد نظر قرار گیرد.
رادان با بیان اینکه برای سیاستریزی و مدیریت کاهش تصادفات، به اقدامات گسترده و هماهنگ نیاز است، گفت: در همین راستا باید تحلیل و بررسی دقیق دادهها و آمار تصادفات جادهای بهمنظور شناسایی عوامل موثر و نقاط قوت و برطرف کردن ضعف سیستم حملونقل صورت گیرد.
فرمانده کل انتظامی تدوین و اجرای استراتژیها برای کاهش تعداد تصادفات، افزایش ایمنی و ارتقاء رفتار رانندگی و آموزش و پرورش عمومی درباره اصول رانندگی ایمن، استفاده صحیح از تجهیزات ایمنی و اهمیت رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی را بسیار حائز اهمیت عنوان کرد.
وی نظارت دقیق بر رفتارهای ریسکآمیز رانندگی و اعمال مجازاتهای لازم برای تخطیکنندگان و ارتقاء زیرساختهای جادهای را از مواردی دانست که باید مد نظر قرار گیرد.
رادان همکاری با نهادهای مرتبط و شرکتهای بخش خصوصی برای اجرای این سیاستها و برنامههای کاهش تصادفات را ضروری عنوان کرد و گفت: سیاستریزی و مدیریت کاهش تصادفات نیازمند تعهد و همکاری بین اقشار مختلف جامعه است تا بوسیله این اقدامات، تصادفات جادهای وارد شده نسبت به سالهای گذشته کاهش یابد.
پایان خبر چراغونی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تاکید رادان بر ضرورت استفاده از سامانههای هوشمند در پلیس راهور/نقش بخش خصوصی در کاهش تصادفات" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تاکید رادان بر ضرورت استفاده از سامانههای هوشمند در پلیس راهور/نقش بخش خصوصی در کاهش تصادفات"، کلیک کنید.