حمایت از طراحی و ساخت ابزار های شناختی توسط ستاد علوم شناختی

حمایت از طراحی و ساخت ابزار های شناختی توسط ستاد علوم شناختی

طراحی و ساخت ابزار های شناختی ارزان قیمت و قابل حمل برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکرد های شناختی، توسط ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی حمایت می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری چراغونی، حمایت از ایجاد زیرساخت های تحقیقاتی و علمی مورد نیاز کشور در حوزه علوم و فناوری های شناختی، ایجاد شبکه ای برای اشتراک گذاری امکانات و خدمات آزمایشگاهی، جذب نخبگان و محققان کارآمد به فعالیت در حوزه های مرتبط با علوم شناختی، از اهداف مهم ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در این مقوله است.

همچنین تشویق و ترغیب محققان و متخصصان برای دستیابی به خودکفایی و بومی سازی تجهیزات و حمایت از تولید ابزار ها و دستگاه های فناورانه توسط مراکز و شرکت های دانش بنیان یکی از سیاست های ستاد علوم شناختی محسوب می شود.

در همین راستا، ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در سال گذشته حمایت از سرمایه گذاری در خصوص طراحی و ساخت ابزار های شناختی ارزان قیمت و قابل حمل (Handheld Devices) را برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکرد های شناختی در دستور کار قرار داد.

این ستاد از شرکت های فعال در حوزه شناختی، اساتید دانشگاه ها، و سایر محققان حوزه علوم شناختی دعوت شد تا اطلاعات و جزییات دستگاه هایی که توسط آنها قابلیت ساخت دارد را به ستاد علوم شناختی ارسال کنند تا پس از تایید، حمایت ستاد از فعالیت در حوزه مورد نظر انجام شود.

 در چارچوب این سیاست و فراخوان ستاد چندین شرکت آمادگی خود را برای طراحی و ساخت ابزار ها و دستگاه های ارزان قیمت قابل حمل در زمینه های تحریک مغزی خانگی (نوروفیدبک و بیوفیدبک)، دستگاه های پرتابل ثبت و پردازش سیگنال های مغزی 4 تا 16 کانال با هدف بکارگیری در BCI، سیستم غربالگری زودهنگام اوتیسم با استفاده از صدای گریه کودکان و نوزادان، دستگاه آنالیز گفتگو، سامانه ارزیابی آمادگی تحصیلی کودکان پیش دبستانی و ابزار پوشیدنی جهت تشخیص حملات تشنج در بیماران مبتلا به صرع اعلام کردند.

این ابزار ها و دستگاهی در زمینه درمان افسردگی، اضطراب، بی خوابی، رفع مشکلات خواب، افزایش تمرکز، کاهش استرس، کاهش درد های میگرنی، افزایش سیستم های توانبخشی، درمان اختلالات شناختی-رفتاری مبتنی بر گفتگو، غربالگری، درمان افسردگی و اضطراب، تست ارزیابی آمادگی تحصیلی و پیش بینی صرع کاربرد های درمانی دارد. 

براساس اهداف و برنامه های ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی درسال های اخیر بیش از 100 آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزار های شناختی ساخت ایران تجهیز شده اند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حمایت از طراحی و ساخت ابزار های شناختی توسط ستاد علوم شناختی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حمایت از طراحی و ساخت ابزار های شناختی توسط ستاد علوم شناختی"، کلیک کنید.